Afspraak maken gezelschapsdieren

Uw hond of kat wordt behandeld op de praktijk in Maasdijk. Het adres is Maasdijk 53 A, 2676 AB, Maasdijk. Navigatiesystemen komen geen van allen uit op de daadwerkelijke locatie. Volg dus a.u.b. de routebeschrijving.

Ter bevestiging van een telefonische afspraak, graag het onderstaande afspraakformulier invullen en verzenden. U kunt ook direct het afspraakformulier invullen. Ik bel u dan op om de afspraak in te plannen.

[insert_ajaxcontact id=267]

Bij het verzenden van het afspraakformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Dierenartspraktijk Van Nature. Klik hier om onze ALGEMENE VOORWAARDEN af te drukken en door te lezen.


Betaling:  U kunt alleen betalen per Pin of contant.


Verzekering:

Bij een aantal verzekeringsmaatschappijen worden de kosten voor een behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien of een behandeling in aanmerking komt voor vergoeding of neem van te voren contact op met de verzekeringsmaatschappij.

Als u uw hond of kat heeft verzekerd tegen ziektekosten kunt u het behandelformulier meenemen naar de afspraak. Deze vul ik dan ter plekke in. De factuur kan ik ook ter plekke maken en naar u mailen. De betaling dient u wel gewoon aan mij te voldoen op de dag van de behandeling. De verzekeraar betaalt de eventuele vergoeding aan u uit.